Samen spelen en de wereld ontdekken. Dat doen we volop! Binnen in de grote, lichte groepsruimte bij Hoffenne of lekker buiten in de wind. Spelenderwijs bereiden wij je kind voor op de basisschool. Je kleine avonturier wordt steeds zelfstandiger en krijgt meer zelfvertrouwen. "Weet je wat ik allemaal kan!"

De kinderen die de peuterspeelzaal bezoeken, spelen soms ook samen met de jongste kinderen van Hoffenne. Zo is er een rustige, natuurlijke overgang van peuterspeelzaal naar school. Vanuit hun eigen nieuwsgierigheid ontdekken zij ook alvast de basisschool. 

Onze locatie 
Op Hoffenne spelen en leren peuters tijdens de ochtenduren van maandag t/m vrijdag in 't Speelhofje. Wij bieden elke dag volop spel en uitdaging. De kinderen gaan binnen op ontdekkingstocht in de speelhoeken en in de kring praten we samen en leren we naar elkaar te luisteren. Door muziek, boeken en beweegspelletjes dagen we je kind elke dag uit zich verder te ontwikkelen. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool. 

Samen naar buiten 
Zonneschijn, regen of wind; we gaan naar buiten. Een frisse neus halen en lekker spelen. Wat is er leuker dan dat! Rennen of fietsen op ons eigen plein. Of samen een zandkasteel maken.

't Speelhofje heeft één peutergroep op Hoffenne. Er is plek voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Jouw kind houdt langere tijd dezelfde groep met steeds dezelfde, vertrouwde pedagogisch medewerkers. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Voor meer informatie over 't Speelhofje verwijzen wij je naar onderstaande link. 

https://partou.nl/kinderopvang/noordwijk-aan-zee/peuteropvang-invaltij-17?zipcode=2201ha